Plan lekcji
1A 1LO 1B 1LO 1C 1LO 2A 2LO 2B 2LO 3A 3LO
3B 3LO 1AT 1technik ekonomista 1BT 1technik logistyk 1CT 1technik logistyk/technik hotelarstwa 1DT 1technik żywienia i usług gastr. 2AT 2technik ekonomista
2BT 2technik logistyk 2CT 2technik żywienia i usług gastr. 2DT 2technik hotelarstwa 3AT 3technik ekonomista 3BT 3technik logistyk 3CT 3technik logistyk
3DT 3technik żywienia i usług gastr. 3ET 3technik hotelarstwa 4AT 4technik ekonomista 4BT 4technik logistyk 4CT 4technik logistyk 4DT 4technik żywienia i usług gastr.
4ET 4technik żywienia i usług gastr./technik hotelarstwa 1ASB 2AZS 2kucharz 3AZS 3kucharz