Plan lekcji
Oddziały
Nauczyciele
1A 1LO
1B 1LO
1C 1LO
2A 2LO
2B 2LO
3A 3LO
3B 3LO
1AT 1technik ekonomista
1BT 1technik logistyk
1CT 1technik logistyk/technik hotelarstwa
1DT 1technik żywienia i usług gastr.
2AT 2technik ekonomista
2BT 2technik logistyk
2CT 2technik żywienia i usług gastr.
2DT 2technik hotelarstwa
3AT 3technik ekonomista
3BT 3technik logistyk
3CT 3technik logistyk
3DT 3technik żywienia i usług gastr.
3ET 3technik hotelarstwa
4AT 4technik ekonomista
4BT 4technik logistyk
4CT 4technik logistyk
4DT 4technik żywienia i usług gastr.
4ET 4technik żywienia i usług gastr./technik hotelarstwa
1ASB
2AZS 2kucharz
3AZS 3kucharz